Afspraak

De praktijk werkt zonder wachtlijsten. Om een afspraak te maken is een doorverwijzing van uw huisarts niet nodig. U kunt altijd terecht. U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl

In eerste instantie zal de afspraak meestal plaatsvinden met u alleen, bij volgende sessies is het (indien relevant) mogelijk om uw partner mee te nemen.

 

Spreekuur

Het reguliere spreekuur is van 08:30-18:00 uur. Een consult duurt 45 min. Afspraken in de avond zijn mogelijk op aanvraag.

 

Tarieven

  • Intake: 95,-
  • Individuele therapie: € 95,- per consult (tijdsduur per zitting 45 min gesprek en 15 min dossiervorming).
  • Avondtarief: € 135,- per consult

 

Betaling

De betaling dient direct te geschieden. Dit kan contant, per PIN of creditcard (VISA, Mastercard, American Express). U ontvangt hiervan meteen een betaalbewijs.

 

Verhindering

Gelieve tijdig contact op te nemen bij verhindering – minimaal 24u van tevoren. U kunt dan kosteloos annuleren. Bij niet verschijnen of niet tijdig annuleren wordt het gehele consult bij u in rekening gebracht.

 

Vergoeding

De vergoeding van eerstelijns psychologische/seksuologische zorg uit de basisverzekering is gewijzigd met ingang van 1 januari 2014. Vanuit de basisverzekering wordt seksuologie niet meer vergoed. Als u nog vragen heeft over bovenstaande informatie neemt u gerust contact met mij op.

 

Telefonisch spreekuur

Een telefonisch consult, of een consult via Skype is mogelijk op aanvraag. In dat geval dient de betaling vooraf te worden voldaan.

 

 

Afspraak maken

U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl