De praktijk

Seksuologie Praktijk ESSH (Eveline Stallaart Sexual Health) is een praktijk voor laagdrempelige seksuologische zorg. De praktijk biedt direct deskundige hulp en advies aan vrouwen en mannen van alle leeftijden, die te maken hebben met problemen op het gebied van seksualiteit, intimiteit en/of relaties. ESSH hanteert géén wachtlijsten en ook doorverwijzing door een huisarts is niet nodig, u heeft dus meteen een afspraak. De praktijk bestaat sinds 2013 en is gevestigd aan de Van Eeghenlaan 27 in Amsterdam-Zuid, direct aan het Vondelpark en parallel aan de P.C. Hooftstraat.  Eveline Stallaart is bij ESSH werkzaam als psycholoog en seksuoloog en schrijft daarnaast regelmatig artikelen voor de Telegraaf/VROUW als deskundige op het gebied van seksuologie.

 

U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl

 

Komt u met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. U kunt ook gebruik maken van de parkeergarage onder het Museumplein, vervolgens is het ongeveer 5 minuten lopen naar de praktijk.

Om verwarring te voorkomen: de straat naast de Van Eeghenlaan is de Van Eeghenstraat, let daarom goed op dat u in de Van Eeghenlaan dient te zijn. U zit goed als u het Vondelpark inkijkt wanneer u voor de praktijk staat.