Afspraak

De praktijk werkt zonder wachtlijsten. Om een afspraak te maken is een doorverwijzing van uw huisarts niet nodig. U kunt altijd terecht. U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl

In eerste instantie zal de afspraak meestal plaatsvinden met u alleen, bij volgende sessies is het (indien relevant) mogelijk om uw partner mee te nemen.

 

Spreekuur

Het reguliere spreekuur is van 08:30-18:00 uur. Een consult duurt 45 minuten. Afspraken in de avond zijn mogelijk op aanvraag. Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

 

Telefonisch consult of video-consult

De meeste consults vinden ‘face-to-face’ plaats op de praktijk. Echter, een telefonisch consult of Skype/Facetime/Zoom gesprek is ook mogelijk, indien gewenst. Er is gebleken dat de effectiviteit hiervan vergelijkbaar is met die van reguliere (face-to-face) consults. Bij een telefonisch of video-consult dient de betaling van het consult minimaal 24 uur vantevoren op onze rekening te zijn ontvangen.

 

Maatregelen i.v.m. Corona

Face-to-face afspraken kunnen gewoon plaatsvinden, met een aantal voorzorgsmaatregelen:

  • Heeft u Corona: blijf thuis, we kunnen het consult doen via FaceTime/Skype of telefoon (of maak een nieuwe afspraak)
  • Kom niet eerder naar de praktijk dan 5 minuten voor het tijdstip van de afspraak
  • Houd wat afstand van de therapeut en tussen de andere mensen in het gebouw

 

Tarieven

  • Individuele therapie: € 185,- per consult (tijdsduur per zitting 45 min gesprek en 15 min dossiervorming).
  • Avondtarief: € 235,- per consult (mogelijk op aanvraag)

 

Verhindering

Gelieve tijdig contact op te nemen bij verhindering – minimaal 24u van tevoren. U kunt dan kosteloos annuleren. Bij niet verschijnen of niet tijdig annuleren wordt het gehele consult bij u in rekening gebracht.

 

Vergoeding

De vergoeding van eerstelijns psychologische/seksuologische zorg uit de basisverzekering is gewijzigd met ingang van 1 januari 2014. Vanuit de basisverzekering wordt seksuologie niet meer vergoed. Als u nog vragen heeft over bovenstaande informatie neemt u gerust contact met mij op.

 

Betaling

De betaling dient direct te geschieden. Dit kan contant, per PIN of creditcard (VISA, Mastercard, American Express). U ontvangt hiervan meteen een betaalbewijs.

 

 

Afspraak maken

U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl