Afspraak

De praktijk werkt zonder wachtlijsten. Om een afspraak te maken is een doorverwijzing van uw huisarts niet nodig. U kunt altijd terecht. U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl

In eerste instantie zal de afspraak meestal plaatsvinden met u alleen, bij volgende sessies is het (indien relevant) mogelijk om uw partner mee te nemen.

 

Spreekuur

Het reguliere spreekuur is van 08:30-18:00 uur. Een consult duurt 45 minuten. Afspraken in de avond zijn mogelijk op aanvraag. Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

 

Telefonisch consult of video-consult

De meeste consults vinden ‘face-to-face’ plaats op de praktijk. Echter, een telefonisch consult of Skype/Facetime/Zoom gesprek is ook mogelijk, indien gewenst. Er is gebleken dat de effectiviteit hiervan vergelijkbaar is met die van reguliere (face-to-face) consults. Bij een telefonisch of video-consult dient de betaling van het consult minimaal 24 uur vantevoren op onze rekening te zijn ontvangen.

 

Online zelfhulp (anoniem)

Naast face-to-face consults is het ook mogelijk om ons online zelfhulp programma ‘Beter Intiem’ te volgen. Hiermee kun je heel effectief, vanuit huis de meest voorkomende seksuele problemen aanpakken. In een serie online video’s en opdrachten werk je actief aan verbetering. Anoniem en tegen een fractie van de kosten. Kijk voor meer informatie op: www.beterintiem.nl

 

Tarieven

  • Individuele therapie: € 185,- per consult (tijdsduur per zitting 45 min gesprek en 15 min dossiervorming).
  • Avondtarief: € 235,- per consult (mogelijk op aanvraag)
  • Online zelfhulp (anoniem):  vanaf € 159,- per traject (zie: www.beterintiem.nl)

 

Verhindering

Gelieve tijdig contact op te nemen bij verhindering – minimaal 24u van tevoren. U kunt dan kosteloos annuleren. Bij niet verschijnen of niet tijdig annuleren wordt het gehele consult bij u in rekening gebracht.

 

Vergoeding

De vergoeding van eerstelijns psychologische/seksuologische zorg uit de basisverzekering is gewijzigd met ingang van 1 januari 2014. Vanuit de basisverzekering wordt seksuologie niet meer vergoed. Als u nog vragen heeft over bovenstaande informatie neemt u gerust contact met mij op.

 

Betaling

De betaling dient direct te geschieden. Dit kan contant, per PIN of creditcard (VISA, Mastercard, American Express). U ontvangt hiervan meteen een betaalbewijs.

 

 

Afspraak maken

U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl