Afspraak

De praktijk werkt zonder wachtlijsten. Om een afspraak te maken is een doorverwijzing van uw huisarts niet nodig. U kunt altijd terecht. U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl

In eerste instantie zal de afspraak meestal plaatsvinden met u alleen, bij volgende sessies is het (indien relevant) mogelijk om uw partner mee te nemen.

 

Spreekuur

Het reguliere spreekuur is van 08:30-18:00 uur. Een consult duurt 45 min. Afspraken in de avond zijn mogelijk op aanvraag.

 

Telefonisch consult of video-consult

Een telefonisch consult of Skype/Facetime gesprek is mogelijk indien gewenst (gezien de huidige Corona-situatie). In dat geval dient de betaling van het consult minimaal 24 uur vantevoren op onze rekening te zijn ontvangen.

 

Tarieven

  • Intake: 115,-
  • Individuele therapie: € 115,- per consult (tijdsduur per zitting 45 min gesprek en 15 min dossiervorming).
  • Avondtarief: € 145,- per consult

 

Verhindering

Gelieve tijdig contact op te nemen bij verhindering – minimaal 24u van tevoren. U kunt dan kosteloos annuleren. Bij niet verschijnen of niet tijdig annuleren wordt het gehele consult bij u in rekening gebracht.

 

Vergoeding

De vergoeding van eerstelijns psychologische/seksuologische zorg uit de basisverzekering is gewijzigd met ingang van 1 januari 2014. Vanuit de basisverzekering wordt seksuologie niet meer vergoed. Als u nog vragen heeft over bovenstaande informatie neemt u gerust contact met mij op.

 

Betaling

De betaling dient direct te geschieden. Dit kan contant, per PIN of creditcard (VISA, Mastercard, American Express). U ontvangt hiervan meteen een betaalbewijs.

 

 

Afspraak maken

U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl