Werkwijze

Beroepsgeheim

Alle gesprekken vallen onder het beroepsgeheim. U kunt er daarom van op aan dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld en dat hetgeen besproken wordt binnen de praktijkmuren zal blijven.

 

Werkwijze

Na aanmelding zal er allereerst een intake gesprek plaatsvinden. Hierin wordt besproken waarvoor u naar mij toe bent gekomen en u wordt gevraagd het een en ander over uzelf te vertellen.

Mijn aanpak is doelgericht, waardoor we na het intakegesprek meteen aan het werk kunnen. Ik benader mijn cliënten direct en met een open vizier. We werken op die manier samen aan oplossingen en er mag ook gelachen worden.

Ik luister op een open, onbevangen en onbevooroordeelde manier, en geef advies inzake vragen, onvrede en problemen over seksualiteit en seksualiteitsbeleving. Ik streef naar een open en gelijkwaardige samenwerking waarin alles gezegd kan worden. Juist deze samenwerking is van doorslaggevend belang voor succes.

Afhankelijk van uw vraag heeft u 2 tot 15 gesprekken. Uit de praktijk is gebleken dat men vaak met een 6-tal gesprekken al goed geholpen is.

 

U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl