Werkwijze

Seksuologie Praktijk ESSH (Eveline Stallaart Sexual Health) is een praktijk voor laagdrempelige seksuologische zorg. Wij bieden hulp en advies aan vrouwen en mannen van alle leeftijden, die te maken hebben met problemen op het gebied van seksualiteit, intimiteit en/of relaties.

Praktijk ESSH hanteert géén wachtlijsten en ook doorverwijzing door een huisarts is niet nodig, u heeft dus meteen een afspraak. U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl

 

Aanpak

  • Na aanmelding zal er tijdens de eerste afspraak een intakegesprek plaatsvinden. Hierin wordt besproken waarvoor u naar mij toe bent gekomen en u wordt gevraagd het een en ander over uzelf te vertellen. Dit dient als input voor de verdere behandeling.
  • Ik luister op een open, onbevangen en onbevooroordeelde manier, en geef advies inzake vragen, onvrede en problemen over seksualiteit en seksualiteitsbeleving. Ik streef naar een open en gelijkwaardige samenwerking waarin alles gezegd kan worden. Juist deze samenwerking is van doorslaggevend belang voor succes.
  • Mijn aanpak en werkwijze is doelgericht, concreet en praktisch. Ik benader mijn cliënten direct en met een open vizier. We werken op die manier samen aan oplossingen en er mag ook gelachen worden.
  • Afhankelijk van uw vraag heeft u 2 tot 15 gesprekken. Uit de praktijk is gebleken dat men gemiddeld met een 6-tal gesprekken al goed geholpen is.

 

Beroepsgeheim

Alle gesprekken vallen onder het beroepsgeheim. U kunt er daarom van op aan dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld en dat hetgeen besproken wordt binnen de praktijkmuren zal blijven.

 

Eveline Stallaart

Eveline Stallaart is bij ESSH werkzaam als psycholoog en seksuoloog. Zij is als expert betrokken bij verschillende TV-programma’s (zoals onder andere ‘Married at First Sight’ en ‘RTL Boulevard’). Daarnaast schrijft zij ook regelmatig artikelen voor de Telegraaf/VROUW en is zij veelgevraagd bij radioprogramma’s, podcasts, blogs en andere media als deskundige op het gebied van seksuologie.

 

Aanmelden

Praktijk ESSH hanteert géén wachtlijsten en ook doorverwijzing door een huisarts is niet nodig. Meer informatie over het maken van een afspraak kunt u hier vinden, of u kunt zich eenvoudig aanmelden door een email te sturen naar info@essh.nl