In de media

RTL Boulevard seksuoloog Amsterdam ESSHSeksuoloog Eveline Stallaart geeft bij RTL Boulevard regelmatig haar kijk op actuele onderwerpen. Bekijk hier de verschillende fragmenten per onderwerp/uitzending, zoals: masturberen en de L’Eve vibrator, Temptation Islandonderzoek seks-gemiddeldesugardaddies website, overlijden Playboy Hugh Hefner, 40 dagen zonder seks, 50 Shades of Grey, première 50 Shadesseksuele intimidatieerogene zones, #metoo?, tongzoenen, nationale vagina-dagrokjesdag, seksverslaving bij vrouwen, Seventh year switch, Amerika’s bekendste seksuologe Dr. Ruth, seks en borstvoeding

 

 

 

nu-nl-logo

Artikelen op NU.nl met seksuoloog Eveline Stallaart en o.a Goedele Liekens over het orgasme en over hoe vaak seks per maand.

 

 

 

 

 

Presentation1 (2)

 

De Telegraaf en Vrouw publiceren regelmatig artikelen van Eveline Stallaart, de seksuologe achter ESSH. Ook wordt zij door de Telegraaf geraadpleegd over thema’s rondom seksuologie. Hier vindt u een overzicht van haar recente online artikelen.

 

 

 

Seksuoloog Eveline Stallaart was te gast in de studio van NPO Radio 1

Bij NPO Radio 1 in het programma Een Vandaag was seksuoloog Eveline Stallaart te gast om de documentaire te bespreken over de bekende, taboe-doorbrekende Amerikaanse seksuologe Dr. Ruth. Het gesprek met Suzanne Bosman is hier te vinden.

 

 

 

 

Voor RTL Nieuws werkte seksuoloog Eveline mee aan een item over naakt op tv.

 

 

 

 

 

Seksuoloog Eveline in Volkskrant

 

In de Volkskrant geeft Eveline haar kijk op seksuele voorlichting aan jongeren over porno. Hier vindt u het artikel.

 

 

 

Seksuoloog Eveline Stallaart bij Radio 538

In het programma ‘Bij Igmar’ op Radio 538 kwam Eveline langs als ‘vraag-maar-raak’ gast. Tijdens de uitzending konden luisteraars vragen stellen over seksualiteit en haar beroep als seksuologe. En 1 van de luisteraars won de door Eveline en PluralPleasure ontwikkelde L’Eve vibrator. Het fragment is hier te beluisteren.

 

 

 

RTL5logo

Heeft iedereen een fetish? Bij RTL 5 vertelt Eveline erover in het programma Galileo. Zie hier het fragment.

 

 

 

In de serie van LINDA.TV geheten ‘Kom maar binnen bij Bobbi’ vertelt Eveline over de vagina, van orgasmes tot ongemakken. De drie afleveringen zijn hier te zien: het taboe rondom de vaginaschaamlipcorrectiesde overgang.

 

 

 

 

Aan tafel bij Koffietijd vertelde Eveline samen met Gynaecoloog Mieke Kerkhof alles over de clitoris. Een kort fragment is hier te zien en de hele uitzending kunt u hier bekijken. Een andere keer gaf Eveline samen met oud-minister Lilianne Ploumen haar input over anticonceptie. Hier vindt u een kort fragment.

 

 

 

 

Bij Humberto Tan in RTL Late Night geeft Eveline Stallaart samen met Kim Holland input op het onderwerp seks op vreemde plaatsen. Een kort fragment is hier te zien. De hele uitzending kunt u hier bekijken.

 

 

 

 

Dit-is-ELLE-maart-nu-in-de-winkel_img700

Interview met seksuoloog Eveline Stallaart in ELLE Magazine. U kunt het artikel lezen door op de afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

 

mc5_sm

Interview met seksuoloog Eveline voor Marie-Claire, over seksuele fantasieën. Zie hier het artikel.

 

 

 

 

 

 

een aantal artikelen in de glossy Glamour geeft Eveline als expert haar input op verschillende onderwerpen die spelen onder de lezeressen van het blad. De verschillende artikelen gaan onder ander over de kunst van het zoenennaar bed met een date, sextrends, geen zin in sex, en orgasmes leren krijgen.

 

 

 

Seksuoloog Eveline in Viva

 

In een aantal artikelen voor Viva geeft seksuoloog Eveline antwoord op vragen en aktuele ontwikkelingen op het gebied van seksualiteit, liefde en intimiteit. De verschillende artikelen gaan onder andere over moeite met klaarkomen, de G-spot, klaarkomen door penetratie, scrotox, sextrends en schaamlipcorrectie.

 

 

 

Bij Linda Nieuws een aantal artikelen met Eveline over verschillende actuele onderwerpen, zoals: Jongeren gebruiken minder vaak condooms en het durven tonen van borsten.

 

 

 

 

Metro-logo-300x300

Ook in Metro verschijnen regelmatig artikelen waarbij Eveline vanuit de seksuologie haar bijdrage levert. Zie bijvoorbeeld de artikelen:  redenen waarom jongeren later beginnen met seksis trouw nog wel van nu, minder seks na het samenwonen, rokjesdag (wat de zon met onze hormonen doet).

 

 

 

 

OudersVanNu seksuoloog Amsterdam Eveline

In het online magazine Ouders van nu geeft Eveline haar kijk op seksuologische onderwerpen die voor ouders relevant kunnen zijn, zoals seksuele voorlichting geven aan je kind en een seksleven als ouders, hoe dan.

 

 

 

 

Over seks gesprokenVoor de landelijke campagne Seksuele Gezondheid van MediaplanetNL in de Telegraaf deelde Eveline Stallaart haar kennis over preventie, misverstanden en onzekerheden op seksueel gebied.

 

 

 

 

Voor hèt horeca-magazine Food Inspiration sprak Eveline met Linette Mak over Seks & Food. Bestaat het culinair orgasme? Zie hier het interview.

 

 

 

 

De blog van seksuoloog & mama Eveline Stallaart is genaamd Oh Mama. Oh Mama inspireert om sprankelend mama te zijn, van binnen en van buiten. Neem een kijkje op www.oh-mama.nl of like & volg Oh Mama via de Facebook pagina.