L’Eve vrouwvriendelijke vibrator (Limited Edition)

 

De L’Eve is nu officieel verkrijgbaar. Het betreft een Limited Edition, dus de oplage is beperkt! 

 

 

De L’Eve vrouwvriendelijke vibrator

 

Steeds meer vrouwen hebben tegenwoordig 1 of meerdere speeltjes in huis. Toch vinden sommigen de aanschaf ervan nog een drempel of vinden bijvoorbeeld de standaard ‘staaf-vorm’ of de grootte wat ‘eng’. Tijdens mijn werk als seksuoloog hoor ik regelmatig van vrouwen dat ze best een seksspeeltje zouden willen, maar het er nog niet van is gekomen.

 

Daarom heb ik (seksuologe Eveline Stallaart) samen met Plural Pleasure de L’Eve ontwikkeld (Engels: leaf), een vibrerend speeltje dat qua afmeting, vorm, en materiaal anders is dan dat van de standaard producten. Vrouwvriendelijk en gebaseerd op mijn bevindingen als seksuologe. Op die manier wil ik het voor alle dames mogelijk maken om op een laagdrempelige manier optimaal te genieten.

 

Wat maakt de L’Eve anders dan andere speeltjes

 

Vorm:   als een blaadje (leaf) aan een boom. Organisch, zacht en plat. Anders dan de standaard staaf-vormige speeltjes. De L’Eve ligt daardoor lekker in de hand en volgt de vormen van het vrouwelijk lichaam. De vorm is discreet waardoor het zelfs in je tas of nachtkastje niet meteen opvalt als speeltje.

Afmeting:   klein en fijn. Kleiner dan je hand (9,5 cm bij 4 cm), en bedoeld voor uitwendig gebruik rondom de vagina en stimulatie van de clitoris.

Materiaal:   fluweelzacht, hygiënisch en waterdicht, geschikt voor in bed, bad en onder de douche.

Trilling:   van zacht tot hard, regelmatig of afwisselend. Met 9 verschillende standen bepaal jij zelf wat je het lekkerst vindt.

 

Waarom kiezen voor de L’Eve

 

  • Gebaseerd op bevindingen van een seksuoloog
  • Door het kleine formaat, de organische bladvorm en het zachte materiaal is de L’Eve erg fijn om te gebruiken en zorgt het voor een optimale genotsbeleving
  • Ook voor vrouwen die (nog) niet heel erg thuis zijn in de wereld van de seksspeeltjes
  • De L’Eve wordt volledig discreet via de post geleverd
  • Geen gedoe met batterijen. Opladen gaat eenvoudig via de meegeleverde usb-kabel
  • Van de opbrengst gaat een deel naar stichting Olijf, die zich inzet voor zorg en leven van vrouwen die gynaecologische kanker hebben (gehad)
  • Let op: het betreft een limited edition, dus de oplage is beperkt!

 

Waar is de L’Eve te krijgen

 

De L’Eve is exclusief verkrijgbaar via de website van Plural Pleasure. Kies jij voor roze of groen? Check www.pluralpleasure.com voor meer info.

 

 

Meer informatie over seksuoloog Eveline Stallaart vindt u hier.