Over ESSH – Sexuoloog Amsterdam

Sexuoloog Amsterdam ESSH is de praktijk van Eveline Stallaart voor laagdrempelige sexuologische zorg. De praktijk voor psychologie & sexuologie is gevestigd aan het Vondelpark in Amsterdam. Centraal gelegen nabij de P.C. Hooftstraat. ESSH biedt direct deskundige hulp en advies aan mannen en vrouwen van alle leeftijden, die vragen of problemen hebben op het gebied van sexualiteit, intimiteit en/of relaties.

U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar  info@essh.nl

 

Waarom ESSH sexuoloog Amsterdam

  • Deskundig advies van sexuoloog
  • Géén wachtlijsten, meteen een afspraak met de sexuoloog
  • Doorverwijzing door huisarts niet nodig
  • Consult via Skype/FaceTime mogelijk indien gewenst

 

Over de sexuoloog Amsterdam

Mijn naam is Eveline Stallaart, ik ben psycholoog en sexuoloog in Amsterdam. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Hierna heb ik op verschillende werkplekken ervaring opgedaan als behandelaar. Onder andere in de verslavingszorg bij de Jellinek in Amsterdam en als sexuoloog op de Afdeling Sexuologie van het Lucas Andreas Ziekenhuis (tegenwoordig OLVG West) te Amsterdam.

sexuoloog Amsterdam ESSH

Sinds 2013 heb ik mijn eigen sexuologie praktijk:  ESSH – Eveline Stallaart Sexual Health. Hier ben ik werkzaam als psycholoog en sexuoloog. Daarnaast schrijf ik regelmatig als sexuoloog voor de Telegraaf/VROUW en andere media als deskundige op het gebied van sexuologie (onder andere bij RTL Boulevard en Married At First Sight). Ook ben ik Brand Ambassador voor EasyToys en heb ik een eigen blog genaamd Oh Mama. Ik blijf als sexuoloog op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en ben daarnaast betrokken bij congressen. Officieel wordt ‘sexuoloog’ overigens gespeld als ‘seksuoloog’ (met ‘ks’ in plaats van een ‘x’). Die spelling zullen we op de rest van de site hanteren.

 

 

Afspraak en meer informatie

Verder op deze website kunt u meer informatie vinden. Bijvoorbeeld over de (sexuologische) hulpvragen die we behandelen, onze werkwijze, de tarieven en het maken van een afspraak. Wanneer u op zoek bent naar een sexuoloog Amsterdam, dan bent u bij ESSH aan het juiste adres.

 

U kunt zich rechtstreeks aanmelden door een email te sturen naar  info@essh.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sexuoloog Amsterdam ESSH. Praktijk voor sexuologische zorg in Amsterdam oud zuid / centrum Sexoloog sexuloog Amsterdam oost sexuologie noord beste sexeloog Evelien sexaloog Evelyne.